Dos xefs lleidatans presenten les seves elaboracions al Galicia Fòrum Gastronòmic

Es tracta de propostes amb productes del territori dins del programa de 'showcookings' del certamen


Els xefs lleidatans Mateu Blanch i Ivan Pascual han presentat al Galicia Fòrum Gastronòmic les seves elaboracions fetes amb productes del territori dins del programa de showcookings del certamen celebrat des de diumenge passat fins avui a Expocoruña.


Mateu Blanch ha elaborat una paella liofilitzada de marisc coronada amb gambes a l’allet cruixents impregnades amb oli d’oliva extra verge de la denominació d’origen les Garrigues. D’altra banda, Ivan Pascual ha preparat un fals tatin de poma de Lleida liofilitzada, també amb oli d’oliva extra verge garriguenc, en el qual ha substituït la mantega per crema d’avellanes.


Els cuiners lleidatans han preparat aquests plats davant del públic en diversos espais del fòrum, entre els quals hi havia el de la Diputació de Lleida. El Galicia Fòrum Gastronòmic, celebrat a La Corunya, és un dels esdeveniments gastronòmics més consolidats del nord de l’Estat espanyol amb la previsió de superar els 20.000 assistents i amb 200 expositors en aquesta desena edició.

Afegeix un nou comentari

Nom
Comentari
Condicions legals

Comentaris (0)

A l'utilitzar aquest lloc web, acceptes la nostra política de cookies.×
arrow_upward