La Cooperativa de l’Espluga Calba guanya el Premi al Millor Oli d’Oliva Verge Extra d’Espanya

La cooperativa espluguenca ha guanyat el primer premi en la categoria d’olis afruitats madurs amb el seu oli “Spelunca”

 

El guardó forma part dels Premis Alimentos d’España als Millors Olis d’Oliva Verge Extra per a la campanya 2024-2025.


“Spelunca” ha obtingut una qualificació de 9 sobre 10  per la diversitat d’aromes secundàries, com la carxofa, l’ametlló o el plataner a tocs de fonoll, ametllat i nous.

La Cooperativa Agrícola Sant Isidre de Juncosa de les Garrigues ha estat finalista en la mateixa categoria, amb el seu oli “Les Cabanes”. La cooperativa va obtenir aquest premi en la campanya del 2021-2022. El tercer finalista ha estat el Centre Oleícola del Penedès, amb l’oli “Ceolpe”.


Els Premis Alimentos d’España estan convocats pel Ministeri d’Agricultura.


Afegeix un nou comentari

Nom
Comentari
Condicions legals

Comentaris (0)

A l'utilitzar aquest lloc web, acceptes la nostra política de cookies.×
arrow_upward