Veïns del Centre Històric Lleida es manifesten davant la Paeria per denunciar innacció de l'equip de govern

Una vintena de veïns del Centre Històric de Lleida s’han manifestat aquests divendres a la plaça de la Paeria. Ho han fet per denunciar la “inacció” de l’equip de govern a la zona, que asseguren que respon a una voluntat d’“expulsar-los” del barri.


Des de la plataforma Som Veïns critiquen el que consideren manca d’actuacions per part de l’executiu municipal malgrat les seves reiterades denúncies sobre qüestions com tràfic de drogues, incivisme o assetjament immobiliari. A més, també denuncien la concentració de serveis socials al barri, com el menjador social, l’alberg o la narcosala. Tot plegat, afirmen, “expulsa” als veïns del Centre Històric. Txema Muñóz és portaveu de la plataforma: "al final el que hem arribat a entendre és que la institució de l'Ajuntament de Lleida així com tots els partits polítics de manera directa o indirecta treballen per beneficiar l'expulsió dels veïns del barri, a través de la inacció. Hem presentat innumerables propostes al llarg d'aquests anys i continuen sense fer absolutament res"


Aquesta és la segona manifestació que els veïns del Centre Històric han organitzat en els darrers mesos. L’última va ser al mes de juny, en ple confinament, on també es van denunciar les problemàtiques recurrents al barri. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward