"La Covid com a excusa", l'editorial de la Miriam Garcia a l'Un Dia Més

Ahir a la tertúlia d'aquest programa, l'Un Dia Més, l'alcalde de Montgai, Jaume Gilabert, deia que la Covid no pot servir com a excusa per aturar reivindicacions i infraestructures necessàries per al territori. Ho deia perquè al seu municipi, a Montgai, així com en altres municipis de la Noguera, la fibra òptica havia d'arribar després de l'estiu, però a causa de la Covid ja els han avisat que fins a l'any 2021, com a mínim, res de res.


Això aplica també a altres projectes, com per exemple la nova estació d'autobusos a la capital del Segrià. O amb la Rodalia de Lleida, aquesta xarxa de mobilitat que no tenim i que ha de servir per connectar tot el territori de manera eficient i sostenible. Avui el conseller de Territori, Damià Calvet, presentarà el projecte que el Govern té per aquesta Rodalia, i és que recordem que som l'única zona del país que encara no en té.


Vaja, esperarem a veure què hi diu el conseller, però el que està clar és que la Covid no pot aturar tampoc projectes com aquest. Perquè, com no ens cansem de repetir, la pandèmia és aquí, ha vingut per quedar-se i hem d'aprendre a conviure amb ella. I conviure vol dir seguir fent la nostra vida, dins les possibilitats, per tal que quan tot això passi no haguem pausat la nostra existència. Això s'hauria d'aplicar també a les inversions i a les infraestructures, ja que en molts casos són projectes vitals per a territori.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward