"L'experiència lleidatana", l'editorial de la Miriam Garcia a l'Un Dia Més

La situació a Madrid és crítica pel que fa a la Covid. Per això ahir van entrar en vigor restriccions de la mobilitat en 37 districtes i zones de la Comunitat de Madrid que tenen com a objectiu frenar la propagació del virus. Unes restriccions que a nosaltres els lleidatans ens són bastant familiars, perquè vénen a ser el confinament perimetral de fa unes setmanes al Segrià i en diversos municipis de la comarca.


Per això fa certa gràcia veure com a les tertúlies de les ràdios estatals fan càbales sobre com funcionarà tot plegat i com funcionarà la cosa. I dic que fa certa gràcia perquè a nosaltres ens sembla un tema que ja està molt amanit, perquè aquí ja l'hem patit i ens n'hem fet un fart de fer aquestes càbales.


També és curiós sentir com diuen i comenten que una situació similar s'havia donat a Itàlia, amb el confinament d'algunes regions. I clar, és inevitable pensar "i a Lleida, que és molt més a prop". Però ja se sap que, moltes vegades, si les coses que passen a Lleida no es tenen en compte ni a Barcelona, com s'han de tenir en compte a Madrid?

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward