Group Bonöbo contempla tancar les portes d’algun dels seus locals

La situació sanitària que s’està vivint des del mes de març està causant grans destrosses als sectors econòmics i socials a les terres de Lleida i un dels més damnificats està sent el de l’oci nocturn.


A Lleida capital, en aquest sector hi destaca el Group Bonöbo que, entre d’altres, gestiona locals com la Manolita, Biloba o La Nuit. El seu director, Santi Salvador, explicava a Ua1 Lleida Ràdio que, ara mateix, la incerta protagonitza el dia a dia de Group Bonöbo: “Vivim un moment d’incertesa màxima i pessimista. No sabem veure la llum al final del túnel, la vam veure a finals de juny, però ara mateix, no la veiem”.


I és que des del sector de l’oci nocturn es creu que se’ls està estigmatitzant i definint com zones poc segures sanitàriament: “Estan sent molt durs amb nosaltres i se’ns ha estigmatitzat com un gran focus de rebrots”.


I per tot plegat, el mateix Santi Salvador ho deixava ben clar, contemplen tancar les portes: “Contemplem el fet de poder tancar les portes. Som un vaixell que s’està enfonsant i ara estem traient aigua del vaixell com podem. Necessitem que l’administració creï un pla de rescat i d’ajuda. Confiem que arribi, si no arriba, s’haurà de contemplar coses més negatives”.


Aquest mateix dijous, el TSJC ha rebutjat de nou la petició de la Federació Catalana d’Associacions d’Activitats de Restauració i Musicals de suspendre el tancament prorrogat de les discoteques de Catalunya. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward