El Govern es planteja aplicar la prohibició de fumar al carrer i a les terrasses sempre que no es pugui mantenir una distància física

La mesura, que ja apliquen a Galícia i les Illes Canàries, tindria per objectiu evitar més riscos a l'hora de transmetre la covid-19 en situacions on no es porta la mascareta posada.


El secretari de l'Agència de Salut Pública, Josep Maria Argimon, ha explicat que el Departament de Salut i el PROCICAT encara han de decidir sobre aquesta qüestió, però que la mesura està sobre la taula. El secretari de Salut Pública ha assenyalat que ara s'elaboraran els informes tècnics al voltant d'aquesta mesura i serà el PROCICAT qui haurà de decidir si aplicar-la.


En la roda de premsa d'aquest dijous, Argimon també ha defensat la limitació de l'oci nocturn i de la mobilitat que genera i ha confirmat que ja ha donat la instrucció perquè es presenti el recurs contra la decisió judicial de permetre l'obertura de bars i restaurants després de mitjanit en els municipis amb restriccions.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward