El Departament d’Educació presenta el protocol sanitari pel curs 2020/2021

Segons ha dit el conseller d’educació, Josep Bargalló, el protocol surt en bona part de l'experiència dels casals d'estiu d'aquest any, en què uns 250.000 nens de Catalunya han conviscut en grups estables i s'han produït "incidències, però poques". El mateix conseller explicava així una de les mesures més destacades d’aquest protocol, l’ús de les mascaretes: “Als centres s’utilitzarà la mascareta a l’entrar, sortit o moure’s pels passadissos... La qüestió és si dins dels grups estables en activitats pedagògiques s’utilitzarà o no”.


Bargalló també ha explicat que cada centre educatiu, deixant de banda les Universitats, tindrà assignat un CAP per cada centre: “Cada centre educatiu no universitari del país rebrà l’assignació d’un CAP i d’una persona del col·lectiu sanitari de referència”.


Afegint que les escoles es plantejarà tancar el centre educatiu a partir de dos casos positius separats: “A partir de dos casos positius de diferents grups i centre, s’haurà de fer la proposta des de l’autoritat sanitària a partir de les dades que obtingui. Si aquest autoritat ho proposa, emprendrem la decisió”.


Per aplicar el protocol correctament, es formarà els equips directius de forma telemàtica abans de l'inici de curs.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward