La Diputació de Lleida respon als municipis de Pinós i Torà i assegura que han rebut els fons suficients per arreglar la seva carretera

Creuen que han prioritzat altres inversions abans que millorar la via. En les darreres setmanes, veïns d'aquestes dues poblacions s'han constituït en una plataforma per exigir millores a la via que uneix Pinós i Torà davant el greu estat de deteriorament.


Després que l’alcalde de Torà instes que la diputació es fes càrrec de la carretera, aquesta assegura que, entre altres subvencions, els dos municipis van rebre l'any 2018 del PUOSC de Camins de la Generalitat un gairebé 49 mil euros cada consistori per l'arranjament i millora de camins i pistes. A més, asseguren que l'actual Pla de Camins atorga a Pinós 20 mil euros i a Torà 22 mil 500 euros anuals, per destinar a aquestes qüestions.


De cara al setembre, la Diputació de Lleida apunta que aprovarà el pla d'inversions 2020-2021 que també atorgarà als dos ajuntaments imports suficients per poder planificar alguna actuació sobre aquesta carretera.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward