El Lamsauto Futsal Lleida encara una pretemporada atípica i incerta

Un dels projectes més interessants, esportivament parlant, d’aquesta temporada a les terres de Lleida, el del Lamsauto Futsal Lleida, ja ha donat el tret de sortida a la seva pretemporada i, segons el seu entrenador, Sergi Gil, les primeres impressions que li ha transmès la plantilla, han estat més que positives: “Les sensacions són molt bones. Hem d’entrenar amb unes condicions atípiques fent dos grups estables on no sempre entrenen des de la pista, també ho fan des de casa amb el preparador físic. Estic molt content amb com està treballant la plantilla”.


Centrant-nos en els quatre reforços, Pedro Seuma, Carles Bordalba Ian Berbel i Roberto Ciudad, Gil es mostrava més que satisfet amb els seus primers passos amb el club lleidatà: “Tant Rober com Bordalba s’estan adaptant molt be; Ian, que està a l’altre grup, ens ha donat una sensació de sorpresa grata perquè tot no crèiem que, tot i la joventut, li costés tant poc adaptar-se i finalment, Pedro,a la porteria sabíem que era un valor 100% segur”.


Un Lamsauto Futsal Lleida que, tot i tenir tancats diversos partits i enfrontaments al llarg de la pretemporada, encara no sap del cert si els podrà disputar.  

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward