La Seu d’Urgell cedeix una sala del Centre Cívic a l'Institut Català de la Salut per a ubicar-hi els gestors covid

Així, se'n podrà fer ús d'aquest espai fins al setembre de 2021, el qual també servirà com a punt de recollida de mostres i possibles visites si hi hagués un increment de l'activitat.


Pel que fa a la cessió d'una part de la sala polivalent del Centre Cívic, es preveu instal·lar aquest estiu una paret retràctil per poder dividir en dos aquest espai, el qual comptarà amb entrades i sortides independents.


D'aquesta manera, es preparen les instal·lacions municipals davant un possible increment de casos en el futur pròxim, seguint amb la línia de col·laboració entre les diverses institucions per fer front a la pandèmia.


En el cas del canvi de lloc de processament de les proves PCR fetes a l'Alt Urgell, aquest permetrà tenir el resultat de la prova el mateix dia si la recollida es realitza al matí o l'endemà a primera hora si es fa a la tarda.


Així, es facilitarà la tasca de l'equip d'atenció primària i salut pública que ha de fer el control dels casos i el rastreig dels seus contactes. Aquest fet ha estat possible en el marc de col·laboració en matèria sanitària entre la Seu d'Urgell i Andorra, el qual s'ha plasmat anteriorment en altres mesures durant la pandèmia de la covid-19.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward