FECOM Lleida demana ajudes per un sector malmès

Aquest dijous s’ha fet oficial l’eliminació de les restriccions d’aforament a les botigues i comerços a Lleida capital i als sis municipis del Baix Segre. Tot plegat, després de molts mesos on el sector s’ha vist molt malmès econòmicament. En aquest sentit, la secretària general de FECOM Lleida, Rosa Armengol, explicava a Ua1 Lleida Ràdio, quina és la complicada situació d’aquest sector: “La situació del comerç des del mes de març ha tingut diverses fases, i avui podem dir que el comerç ja pot tenir el seu espai al públic amb més tranquil·litat. Cert és que sobreviure amb aquesta situació és molt complicat”.


 I al voltant de tot plegat, la mateixa secretària general, evidenciava que el sector necessita ajudes, les necessita d’immediat i espera que el futur més proper possible, esdevingui una petita millora pels comerços: “Hem trobat a faltar un suport econòmic adreçat a les empreses d’una forma més directa. A partir del setembre o octubre, la supervivència d’algunes empreses quedarà en dubte”.


Aquestes mesures d’aplicació als set municipis s’estableixen inicialment per 15 dies, i serien vigents des de la seva publicació, aquest dijous,  al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward