Les reserves per aquest cap de setmana al Preprineu i Pirineu superen el 90%.

Coincidint amb el cap de setmana del 15 d’agost, que enguany cau amb dissabte, des del Patronat de Turisme de la Diputació, el seu director, Juli Alegre, ha explicat a micròfons d’Ua1 Lleida Ràdio que, sobretot a la zona del Prepirineu, les reserves estan a prop del 100%. El mateix Juli Alegre, parlava de dues velocitats, de dues realitats al voltant de la situació turística al territori: “Tenim dues velocitats. D’una banda la zona del Prepirineu i Pirineu on tenim bones xifres en aquest cap de setmana i aquest agost i és que se superarien el 90% de reserves. D’altra banda, tenim la ciutat de Lleida amb aquesta possibilitat ja d’obertura dels interiors dels establiments”.


Un Juli Alegre que també donava el seu punt de vista al voltant de la reobertura dels interiors del locals de la restauració lleidatana, exposant que era una bona notícia i afegint que el territori lleidatà ha demostrat que està duent a terme una bona feina al voltant de la situació sanitària que s’està vivint: “Ha estat una bona notícia, però el sector està molt penalitzat. S’està reactivant i això és la bona notícia. La sensació que tenim és que les comarques d’interior de Catalunya i Lleida en concret, s’han mostrat com una bona destinació i és que el sector hem fet els deures i ens hem preparat”.


Des del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida també han transmès un optimisme moderat al voltant de les futures campanyes, la de tardor i la d’hivern. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward