Els Mossos d'Esquadra detenen dos homes per cinc robatoris amb força en comerços de Lleida

Els Mossos d'Esquadra detenen dos homes per cinc robatoris amb força en comerços de Lleida. Els arrestats són dos homes de 22 i 29 anys, de nacionalitat marroquina i algeriana, tots dos veïns de Lleida.

 

Els fets van passar pels volts de les 3 de la matinada del mateix dia, quan uns veïns van alertar d'una alarma activada en una fleca del carrer República del Paraguai.

 

Una patrulla de mossos es va adreçar al lloc i va tenir coneixement que dos homes havien accedit a l'interior de l'establiment, després de forçar la reixa i trencar el vidre de la porta d'accés. De l’interior havien sostret els diners de la caixa enregistradora.

 

Poc després una patrulla va localitzar, al carrer Pere Cavasequia, dos individus que coincidien amb la descripció facilitada pels testimonis. Els van aturar i en l'escorcoll els van localitzar dues bosses amb diners fraccionats, una amb 183 euros i l'altra amb 180 euros, fet que va motivar la seva detenció.

 

Un cop en dependències policials, agents de la Unitat d'Investigació de Lleida van trobar indicis que relacionaven els detinguts amb altres quatre robatoris amb força més, comesos en establiments comercials a Lleida. Aquests es van produir els mesos de febrer, juny i juliol. En tots els casos van forçar les portes d'accés i es van emportar diners en efectiu.

 

La investigació continua oberta i no es descarta que els detinguts estiguin implicats en altres fets delictius. Els detinguts, tots dos amb antecedents, passaran properament a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward