Any de canvis al Balàfia Vòlei

Des del principal club de vòlei a les terres de Lleida ja es va anunciar que Xavier Balsells no seguiria vinculat al club i, per tant, des del Balàfia Vòlei ja han buscat la figura que substituirà a Balsells i ocuparà les seves responsabilitats. Ho explicava a Ua1 Lleida Ràdio, la presidenta del club, Vanesa Ortega: “No és fàcil perquè el Xavi tenia moltes responsabilitats dins el club. Ha estat un mes de juliol intens on hem treballat per trobar solucions i al vòlei lleidatà no hi ha massa gent formada per tirar endavant aquest projecte. Ja hem trobat però la persona que portarà el Primera Nacional i farà les tasques de Director Tècnic del club”.


Canvis també que es viuran al primer equip femení: “Per la part femenina ja hem tancat un acord amb un entrenador que no és de Lleida i anunciarem les novetats en les properes setmanes”.


En definitiva, un nou any de canvis al Balàfia Vòlei: “És normal que les persones com el Xavi tinguin d’altres projectes. El club arriba on arriba i intentem donar el millor que podem tot i saber que enguany no serà un any normal”.


Un Balàfia Vòlei que ja ha parlat amb l’Ajuntament de Lleida per, el 24 d’agost, poder disposar del pavelló Juanjo Garra. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward