El futur del teixit industrial de Lleida haurà de passar, sí o sí, per la digitalització

La digitalització ja era una assignatura pendent per tot el teixit empresarial i industrial del territori, en aquest cas lleidatà, però la situació sanitària que estem vivint ha fet que aquesta necessitat es converteixi en una obligació per poder sobreviure en un futur més o menys proper. De fet, Marc Cerón, conseller delegat d’Ilerda Serveis, ho explicava a Ua1 Lleida Ràdio, de la següent forma: “Amb la crisi actual caldrà digitalitzar els serveis de les empreses i és que, a més, les relacions interpersonal també canviaran. El tracte humà anirà un pas més enllà”.


I en aquest sentit, el mateix conseller delegat d’Ilerda Serveis, una de les empreses capdavanteres a Catalunya dins el sector de la distribució de productes, maquinària i accessoris de neteja, higiene i manteniment industrial entre d’altres, exposava així d’altres necessitats que tindrà el teixit empresarial del territori lleidatà: “Necessita saber el futur que vindrà demà i això és molt complicat. Cal que sàpiguen que tard o d’hora es tornarà a una certa normalitat i que les administracions donin suport a l’empresari lleidatà”.


Cerón ha explicat també que tot i no viure un moment dolç, Ilerda Serveis ha pogut salvar els mobles per tenir l’empresa diversificada amb diversos mercats de treball. A més d’haver fet els deures necessaris per, per exemple, no haver de fer cap ERTO. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward