"Qüestió de lideratge" l'editorial de Jordi Sebastià a l'Un Dia Més

Per a molta gent, encara que dilluns entrem a la segona setmana d'agost, avui a la tarda començaran les vacances de veritat. I és que moltes persones han utilitzat aquesta primera setmana d'agost per a fer el paperam que hagi de fer i la burocràcia endarrerida del dia a dia. Ara comença aquell període, encara que en plena pandèmia, de relaxar-se.


Enguany costarà, però sempre hi ha al·licients. Per exemple, avui torna el futbol (això ho dic per als amants de la pilota, els qui no, doncs... ho sento). La Champions torna per la porta gran amb un Madrid- Manchester City. Zidane i Pep Guardiola entrenant dos grans equips. Són dos líders indiscutibles. L'autoritat que tenen amb el seu vestuari, jo diria que és absoluta. Això es guanya amb respecte d'un sobre l'altre. Saber escoltar al jugador i mostrar que es té una proposta i un objectiu és clau en el món de l'esport, i també a la vida, per tal que la resta et respecti.


Mirin, potser els polítics poden preguntar a aquests dos entrenadors què els hi cal. En els darrers temps, diguéssim, que els polítics han perdut una mica de credibilitat. Encara que sigui només per saber què hi ha de diferent entre el futbol i la política i què es pot aplicar... preguntar no està de més. Aquí, aquest consell senyors polítics. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward