El Rodi Balàfia Vòlei ja coneix el calendari de la temporada vinent

L’equip lleidatà ha quedat enquadrat en el grup B amb un total de 12 equips. La lliga començarà el 10 d’octubre a la pista del CV Encamp, a Andorra, i debutarà al Juajo Garra el 17 d’octubre contra un dels nous de la categoria, el Cisneros Alter de Tenerife. La presidenta del Balàfia Vòlei, Vanesa Ortega, explicava que aquest calendari resultarà més econòmic que el d’altres temporades: “Aquest grup català entre cometes ens permet tenir més opcions als clubs d’optar a l’ascens i enguany doncs hi ha la novetat del Cisneros que serà l’únic viatge llarg”.


Una situació sanitària que, sense cap mena de dubte, també és protagonista a l’hora de dificultar la planificació de la temporada vinent: “Ara mateix no sabem molt bé com planificar la temporada del club en general perquè estem fent protocols però no sabem com i quan la començarem, estem una mica neguitosos amb tot plegat”.


Pel que fa a l'actualitat de l'equip, el club continua perfilant la plantilla de jugadors, en què hi haurà novetats. També n'hi haurà a la banqueta, ja que Xavi Balsells no continuarà al club per motius professionals. En els propers dies, s'anirà donant a conèixer totes aquestes noves incorporacions. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward