El “nou” Força Lleida vol ser un “projecte de tots i totes”

El principal equip de bàsquet a les terres de Lleida, el Força Lleida, ja ha presentat de forma oficial qui serà la nova directiva que liderarà aquest nou projecte dins el bàsquet lleidatà. Un projecte, que segons l’actual president, Albert Aliaga, vol ser-ne un de tots i totes les persones del territori: “No volem que aportin els 8 socis, volem que sigui un projecte obert per tot el territori. Ha de ser un projecte de tots i totes”.


Amb un objectiu clar, recuperar la massa social perduda al llarg dels anys i fer del Barris Nord una festa en els partits que es disputin cada dues setmanes: “Som conscients que hem anat perdent massa social i abonats i hem de trobar les fórmules perquè la gent tingui ganes de venir a Barris Nord i que sigui una festa”.


Cal recordar que la Junta Directiva estarà formada per Albert Aliaga com a president; Antoni Cudós i Pep Castarlenas com a vicepresidents; Joan Biurrún com a secretari; María Alba Zaragoza com a tresorera i Josep Antoni Gómez, Jaume Ramon i Francesc Armengol formaran part de l’òrgan directiu com a vocals. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward