El Club Bàsquet Pardinyes renova l'entrenador Gerard Encuentra

El Club Bàsquet Pardinyes ha renovat l'entrenador Gerard Encuentra. El lleidatà ha decidit apostar pel projecte, que es manté a LEB Plata una temporada més. 


Encuentra es mostrava molt content als micros d'Ua1 Lleida Ràdio. Assegura que un cop va decidir no fer un canvi d'aires, l'acord va ser fàcil. "Sí que és cert que contemplava alguna altra opció de fora, però quan vaig descartar marxar a l'estranger una de les primeres opcions sempre ha estat renovar amb el club, on he estat molt a gust i crec que se'm valora molt", afirma Encuentra. 


Una part clau per a la seva decisió ha estat poder mantenir el Pardinyes a LEB Plata, malgrat les dificultats econòmiques. "Si no s'hagués mantingut la categoria, segurament hauria estat més difícil, perquè m'agraden els reptes i sóc ambiciós, i fer un pas enrere quan esportivament no ens ho mereixíem sí que hagués dificultat la renovació", explica el lleidatà, que creu que "el club ha estat valent". "Si l'any passat érem dels més baixos de pressupost, aquest any segur que som el més baix, però és un repte bonic i a veure si podem fer una bona temporada", afegeix. 


Pel que fa a la confecció de la plantilla, Encuentra assenyala que l'objectiu és mantenir, en la mesura del possible, un bloc consistent amb jugadors de casa.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward