El Lleida Llista jugarà al pavelló municipal d'Alpicat mentre no puguin utilitzar l'Onze de Setembre

El Lleida Llista jugarà al pavelló municipal d'Alpicat mentre no puguin utilitzar l'Onze de Setembre. L'equipament, com ja va passar a l'abril, s'ha condicionat per fer d'hospital de campanya en cas que sigui necessari per l'augment de casos de Covid-19.


A començaments de setmana ja es va anunciar que la Paeria i el Lleida Llista estaven buscant un espai on el club pogués jugar mentre la seva seu habitual, el pavelló Onze de Setembre, estigués destinat a aquest ús. En aquest sentit, el primer tinent d'alcalde de la Paeria, Toni Postius, ha avançat a UA1 Lleida Ràdio que aquest espai serà el Pavelló Municipal d'Esports Antoni Roure Vila d'Alpicat. En aquest sentit, Postius ha agraït al consistori d'Alpicat "aquest bon veïnatge entre els ajuntaments de Lleida i Alpicat", i també ha volgut agrair la comprensió del Lleida Llista davant l'impediment que suposa no poder utilitzar el seu pavelló habitual. 


D'altra banda, Postius ha explicat que la Regidoria d'Esports també està buscant espais alternatius per al club a la ciutat de Lleida. En aquest sentit, estudien si es pot condicionar un altre pavelló per adaptar-lo a les necessitats del club d'hoquei.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward