Les entitats esportives de la ciutat de Lleida podrien reobrir les seves instal·lacions en els propers dies

Les entitats esportives de la ciutat de Lleida podrien reobrir les seves instal·lacions en els propers dies. Les noves normes dictades pel Procicat per a la prevenció de la Covid-19 obren la porta a la represa de les activitats en determinats equipaments esportius.


Així ho ha explicat el primer tinent d'alcalde de la Paeria, Toni Postius, que ha apuntat que aquelles entitats que vulguin obrir les seves instal·lacions poden presentar una sol·licitud a través de la Regidoria d'Esports. En ella, explica, s'haurà d'especificar "quines instal·lacions es volen obrir, en quins termes i quines mesures de seguretat s'acreditarien per poder fer-ho amb totes les garanties de la seguretat". Un cop feta aquesta sol·licitud, la serà la Paeria i la Generalitat analitzaran cada cas a cas i prendran una decisió al respecte. 


La setmana passada, més d'una quinzena d'entitats esportives de la demarcació van signar un manifest denunciat el "greu perjudici" que els suposava haver de tancar les instal·lacions respecte a la resta d'esportistes del país. Per això demanaven més flexibilitat a l'hora de poder fer ús dels equipaments per tal de poder començar a entrenar i a preparar la temporada vinent. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward