La Paeria i el Lleida Llista renoven el seu conveni de col·laboració per al 2020

La Paeria i el Lleida Llista renoven el seu conveni de col·laboració per al 2020. El consistori destinarà al club més de 91.000 euros. El paer en cap Miquel Pueyo i el president del Lleida Llista Blava, Enric Duch, han signat aquest dilluns el conveni. 


Durant l'acte, Pueyo ha destacat la trajectòria esportiva dels llistats, que en els darrers anys s'han proclamat campions en dues ocasions de la Copa CERS, la segona màxima competició europea. A més, el paer en cap també ha agraït al club la seva col·laboració donat que durant un temps no podran disposar del Pavelló Onze de Setembre, ja que és un dels espais habilitats com a servei hospitalari en cas que sigui necessari per la Covid-19. En aquest sentit, Pueyo ha assegurat que estan buscant la millor alternativa perquè el club pugui realitzar la seva activitat amb normalitat.


Per la seva banda, el president del club, Enric Duch, ha agraït a l'Ajuntament de Lleida el seu suport en moments difícils, i ha destacat que l'esport també és un element de salut tant pels nens de la base com les seves famílies. Pel que fa a l'àmbit estrictament competitiu, Duch s'ha mostrat esperançat i il·lusionat amb l'inici del nou curs esportiu, amb 23 equips entre totes les categories. Pel que fa al primer equip, competirà un any més en la màxima categoria estatal i ho farà "aspirant a tot i competint a Europa", ha dit Duch, afegint que "se'ns planteja un repte amb molta il·lusió i, sobretot, esperançador, que sigui una font canalitzadora perquè pugui ser un inici de tornar a la nova normalitat".


L'acord de col·laboració estableix que, a canvi de l'aportació econòmica de la Paeria, el Lleida Llista promocioni l'hoquei patins a tota la ciutat, especialment entre els infants de les escoles esportives municipals. També que el club faciliti monitors qualificats a totes les escoles que desitgin fer patinatge i tenir equips d'esport base en totes les categories. Així mateix, el club es compromet a organitzar anualment el Trofeu Ciutat de Lleida.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward