El Pla d'Urgell preveu habilitar una o dues zones per ubicar els possibles positius a la campanya de la fruita

El Pla d'Urgell preveu habilitar una o dues zones per ubicar els possibles positius a la campanya de la fruita. Des del Consell Comarcal no temen que tots els temporers del Segrià facin cap a la comarca, perquè apunten que el volum de persones que calen per treballar a la zona és molt inferior al del Baix Segre. El president de Consell Comarcal del Pla d'Urgell, Rafel Panadés, assegura que, de moment, la situació a la zona està controlada, i que cada municipi està fent un cens de tota la gent que treballa a la fruita, i se'ls requerirà que tinguin una zona de cribratge per detectar possibles positius.


Al Pla d'Urgell la campanya de la fruita comença a finals de juliol i principis d'agost, ja que hi predominen sobretot varietats de fruita de llavor com la pera i la poma. En els darrers dies, i després del confinament perimetral del Segrià, han corregut molts rumors que apuntaven a un possible confinament del Pla d'Urgell per l'inici d'aquesta campanya.


Entre els 16 municipis que hi ha al Pla d'Urgell hi ha un total de 282 casos de coronavirus acumulats des de l'inici de la pandèmia. La majoria, 130, són a Mollerussa i del total, un 22% s´han registrat en les darreres dues setmanes.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward