Mollerussa permetrà que els usuaris de les piscines puguin romandre l'estona que vulguin sempre que no se superi l'aforament permès

Mollerussa permetrà que els usuaris de les piscines d’estiu puguin romandre al recinte durant l’estona que vulguin sempre que no se superi l’aforament permès. L’ajuntament ha decidit flexibilitzar l’horari després de comprovar durant la primera setmana de funcionament que cap dia s’ha arribat ni al 50% de la capacitat permesa.


Aquesta baixa afluència, que el consistori atribueix a la pandèmia, també ha fet que enguany només s’hagin venut un 25% dels abonaments que s’havien dispensat l’any passat per les mateixes dates. Pel que fa als cursets de natació, cinc dels 23 grups previstos no s’han pogut per falta d’inscrits.


Malgrat l’eliminació de la limitació horària a les piscines, sí que es mantenen les franges destinades a la gent gran i col·lectius de risc, que són de dos quarts d’11 del matí a 12 del migdia. En aquest espai també es permet que hi vagin adults i s’ha habilitat una zona per a nedar. De les 12 a dos quarts de dues es reserva la instal·lació per als participants de campus esportius o casals de lleure. Per últim, els menors d’edat en poden fer ús recreatiu des de dos quarts de dues i fins al tancament, que és a dos quarts de nou del vespre.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward