Gairebé 2.200 alumnes comencen aquest dimarts les Proves d'Accés a la Universitat a la demarcació de Lleida

Gairebé 2.200 alumnes comencen aquest dimarts les Proves d'Accés a la Universitat a la demarcació de Lleida. Tres quartes parts d'aquests ho fan en seus ubicades a la comarca del Segrià, zona confinada pels brots de la Covid-19.


Enguany, per tal d'evitar un major nombre de desplaçaments, es va decidir descentralitzar els exàmens de la selectivitat. Tot i això, prop de 1.700 dels 2.200 alumnes que s'examinen ho fan en alguna de les facultats de la Universitat de Lleida a la capital del Segrià. Els altres municipis on hi ha tribunals són Tàrrega, Tremp, La Seu d'Urgell i Vielha.Els alumnes que s'hagin de desplaçar a Lleida des d'altres punts de la comarca podran travessar el confinament presentant el certificat d'autoresponsabilitat i el resguard de matriculació a les proves.

Els alumnes estan citats a les 8 del matí i els exàmens comencen a les 9. Aquests s'allargaran fins dijous i els resultats es coneixeran el 27 de juliol. Pel que fa a la selectivitat de setembre, encara se li ha d'assignar una data a causa de la incertesa provocada per la Covid-19.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward