Els estudiants de Ponent que havien de fer les proves de la selectivitat a Lleida podran fer-les a una de les 9 seus de la capital

Els estudiants de Ponent que havien de fer les proves de la selectivitat a Lleida podran fer-les a una de les 9 seus de la capital, tal com estava previst. El confinament perimetral del Segrià havia aixecat dubtes sobre on podrien fer els exàmens els alumnes d’altres comarques que s’havien de desplaçar a la ciutat de Lleida.


Els estudiants només hauran d'acreditar el motiu del seu desplaçament i hauran de portar la declaració d'autoresponsabilitat. També hauran de presentar un comprovant conforme s'han matriculat a les proves, on hi consten els horaris i la seu assignada.


Segons la Secretaria d’Universitats, els tècnics del Procicat consideren que les mesures de prevenció i seguretat previstes per a les proves són suficients per prevenir el risc de contagi i evitar la propagació del coronavirus. Aquestes són la distància social de seguretat, l'ús de mascareta i la higiene de mans. A més, s'apel·la a la responsabilitat dels participants perquè ningú vagi al centre assignat si té símptomes de Covid-19 o si està en quarantena domiciliària.

Són gairebé 1.700 els alumnes que tenen assignada alguna de les 9 seus d'examen de Lleida, dels prop de 40.000 que s’examinen a tot Catalunya. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward