Unió de Pagesos se suma a les crítiques per les "males formes" en les inspeccions a explotacions agràries de Lleida

Unió de Pagesos se suma a les crítiques per les presumptes "males formes" dels tècnics d'Inspecció del Treball i la Guàrdia Civil en les inspeccions a explotacions agràries de Lleida. L'organització agrària ha traslladat al subdelegat del Govern espanyol el seu malestar per aquesta situació, com ha fet també en les darreres hores ERC.


El responsable de Temporers d'Unió de Pagesos, Jaume Pedrós, ha explicat a Ua1 Lleida Ràdio que segons el relat dels agricultors "arriben al tros sis guàrdies civils, amb tot l'equipament, i 2 inspectors, i t'envolten com si et fossin a fer una batuda", i afegeix que "encara que ho tinguis tot bé, et fan sentir com si fossis un delinqüent". 


Segons Pedrós, aquestes situacions s'estan donant des de fa una setmana. Insisteix que estan d'acord amb què es facin les inspeccions, però creu que es poden fer "amb una mica més d'humanitat". "El pagès es posa nerviós, et fan perdre mitja tarda... que ens sembla bé, però crec que s'hauria d'anar allà, agafar els noms, agafar les documentacions i res més, i si hi ha algun problema, ja es veurà en el seu moment", afegeix. 


Des de l'organització agrària recorden que durant la passada campanya es van fer un miler d'inspeccions, de les quals només es van fer efectives tres denúncies, i només una va arribar a una sanció.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward