El Departament de Salut no es planteja de moment el confinament selectiu d'algunes zones de Lleida

El Departament de Salut no es planteja de moment el confinament selectiu d'algunes zones de Lleida. Tot i això, sí que reclama als ciutadans que baixin el ritme i ajornin totes aquelles activitats que no siguin imprescindibles.


La consellera de Salut, Alba Vergés, ha indicat a Catalunya Ràdio que la incidència de casos a Lleida aquesta setmana s'ha doblat respecte a la passada, passant de 167 a 325, però ha explicat que la major part de la mobilitat es dóna dins de la mateixa zona on estan augmentant els positius. Per això, de moment no tenen previst un confinament similar al de la Conca d'Òdena. 


També s'actua per protegir l'hospital de referència, l'Arnau de Vilanova, preparant-lo per si hi hagués un augment molt important de casos i d'hospitalitzacions. En aquest sentit, ha demanat als habitants de la Franja que vagin al seu hospital de referència, el de Barbastre, per poder destensionar l'Arnau.


Així mateix, ha assegurat que també s'està prestant especial atenció a persones grans i vulnerables, les que viuen a casa i les de les residències. Ha explicat que s'implementaran mesures de control, com ara visites i vigilar molt la simptomatologia i els professionals.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward