Endesa i Agents Rurals signen un conveni per reforçar la col·laboració en la gestió de les centrals hidràuliques i el medi natural

La companyia Endesa i els Agents Rurals han signat un conveni per reforçar la col·laboració en la gestió de les centrals hidràuliques i el medi natural. El conveni afecta 53 instal·lacions de tot el país.


L’objectiu és establir les vies necessàries per identificar i resoldre de manera més àgil i eficient les eventuals incidències que puguin sorgir on l’empresa té concessions i instal·lacions.


Isabel Buesa és la directora general d’Endesa a Catalunya: "Hem de tenir cura del medi ambient. Nosaltres treballem aquí, però no volem treballar infringint una actuació no adequada i la manera és parlar sovint. També invertim el procés; normalment eren ells, que tenen ulls a tot arreu, els que ens informaven de les coses, i ara nosaltres volem tenir una mica més de proactivitat".


El conveni estableix vies de cooperació i treball conjunt per garantir la protecció de la fauna i el medi ambient en el desenvolupament de l’activitat normal de les centrals d’Endesa.


Marc Costa és el director general del cos d’Agents Rurals: "És el primer conveni d'aquestes característiques que signem, és molt important perquè és un primer pas en aquesta companyia ja que és la principal en quant a generació hidroelèctrica, i per donar un millor servei i una millor funció a aquesta feina nostra de protecció del medi natural".


Pel que fa a les centrals de Borén, Graus, La Torrassa i Montardo, el seguiment encarà serà més exhaustiu perquè estan monitoritzades per fer-ne el seguiment a l’instant.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward