L'Eix Comercial de Lleida espera augmentar les vendes més d'un 2% aquestes rebaixes

L'Eix Comercial de Lleida espera augmentar les vendes més d'un 2% aquestes rebaixes. El període de descomptes arriba amb més estoc que mai a les botigues, donat que han tingut la persiana abaixada molts mesos a causa de la pandèmia.


Tot plegat farà que les d'enguany siguin unes rebaixes atípiques. De fet, el president de l'Associació de Comerciants de l'Eix, Llorenç González, ha explicat a UA1 Lleida Ràdio que alguns comerços ja ha posat descomptes o promocions en els darrers dies per intentar treure els articles que tenen a la botiga. González explica que durant les rebaixes les vendes "normalment pugen per estadística un 1,5% o un 2%, i enguany per anar bé s'hauria de pujar més d'un 2%, més que res per amortir una mica les pèrdues dels dos mesos que hem estat parats". 


El president de l'Eix afirma que totes les botigues estan equipades amb les mesures de seguretat necessàries, que van des de gel hidroalcohòlic i mascaretes fins a màquines de vapor per desinfectar la roba que s'emprovin els clients.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward