La Seu i l'Alt Urgell es promocionen com a destí "privilegiat" i segur aquest estiu

Per tal de donar a conèixer els atractius de la comarca, s'ha engegat una campanya conformada per un vídeo d'uns dos minuts de durada i a partir del qual se'n deriven onze càpsules diferents. En aquest sentit, l’alcalde de la Seu d’Urgell, Jordi Fàbrega, evidenciava que el territori alt urgellenc és un territori ideal per gaudir de les vacances: “Més que mai els espais a l’aire lliure són destí privilegiat per tots els que vulguin gaudir d’uns dies de vacances al costat de casa seva i nostra”.


De la seva banda, la primera tinent d’alcalde, Mireia Font, ha explicat que les cases rurals estan tenint millors números de reserva i ocupació que els hotels: “Les cases rurals estan tenint una bona previsió de cara a l’estiu. En aquest sentit, tenim més dubtes pel que fa als hotels”.


Fàbrega ha destacat també que els primers visitants que han visitat la capital alturgellenca i el conjunt de la comarca han manifestat sentir-se "segurs" després de poder comprovar que, de forma general, els seus habitants respecten les principals mesures de seguretat.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward