Creu Roja Lleida recapta 1.500 Kg d'aliments

Aquests aliments es repartiran entre les famílies vulnerables de les 13 assemblees locals i comarcals de la demarcació que s'han vist afectades directament per la crisi social de la COVID-19. La Judit Campanera, tècnica de l’àrea d’intervenció social de Creu Roja Lleida, ens explicava què és aquesta campanya ‘Quilos de Solidaritat Carrefour’: “És una col·laboració que fa Creu Roja amb la Fundació Carrefour i amb les emissores del grup PRISA per recollir aliments per les famílies afectades arran de la crisi del coronavirus”.


De la seva banda, aquests 1.500kg seran, segons la mateixa Judit, de molta ajuda per aquells famílies que ho necessiten: “Ens servirà per complementar tot el que estem donant ara. Sobretot hem aconseguit alimentació infantil, arròs, llegums.. i la veritat és que ens anirà molt bé”.


Les ajudes es repartiran en el marc del Pla Creu Roja Respon, un pla d'actuació que ha suposat la major mobilització de recursos de la Creu Roja en els seus 155 anys d'existència.Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward