La Paeria ampliarà el pavelló 4 de Fira de Lleida per acollir més temporers

La Paeria ampliarà el pavelló 4 de Fira de Lleida per acollir més temporers. El futbolista Keita Baldé ha pagat durant 15 dies l’estada en hotels de 80 temporers, però el termini ja venç i el consistori buscarà encabir-los al pavelló 4 de Fira de Lleida.


Segons ha explicat l’equip de Govern de l’Ajuntament de Lleida, ara a Fira de Lleida hi ha 180 places d’allotjament. Al pavelló 4 de Fira de Lleida n’hi ha prop de 60, i l’objectiu és que es pugui ampliar per a 80 places més. Així ho ha explicat Joan Ramon Castro, regidor de l’Horta, a la tertúlia d’aquest dilluns de l’Un Dia Més: “La feina aquí ha afluixat molt arran de les pedregades i s’haurà de mirar si aquestes persones les podem encabir dins el món del treball. Durant aquest temps el què intentarem serà habilitar més el pavelló 4 per encabir aquestes persones i donar-los una sortida laboral o pel món social”.


Recordem que el futbolista Keita Baldé ha pagat l’allotjament en hotels a prop de 80 temporers durant 15 dies, un període que s’acaba ara. S’havia d’allotjar aquests treballadors en edificis que el mateix futbolista havia llogat, però encara no estan a punt.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward