El president Torra diu a Lleida que no li "tremolarà la mà" per prendre qualsevol decisió sobre la desescalada després dels rebrots

El president Quim Torra diu que no li "tremolarà la mà" per prendre qualsevol decisió que calgui davant d’una possible tornada enrera pel que fa la desescalada al territori de ponent, després de l’augment d’infeccions i dels rebrots d’aquests darrers dies a la Franja. Ho ha dit a Lleida, on ha explicat que a aquestes hores hi ha una reunió d’alt nivell per decidir quines decisions prendre.


Recordem que avui, Lleida ha registrat 50 nous casos positius per coronavirus a la Regió de Ponent, 59 a tota la demarcació. Així ho deia el president Torra.


Aquesta tarda, la consellera Vergès atendrà els mitjans a partir de les 5 de la tarda on s’acabarà d’explicar la situació sanitària actual de la plana de Lleida. Torra ha visitat la capital del Segrià per veure la col·lecció Gelonch del Museu de Lleida, però també ha fet referència al suplicatori que va aprovar ahir el Congrés de Diputats per tal que Laura Borràs sigui jutjada pel Tribunal Suprem. El president ha apuntat que, segons ell, un independentista mai tindrà un judici just a Espanya i assenyala que hauria votat 'no' al suplicatori de la portaveu al Congrés de Junts per Catalunya.   


Per cert, Torra ha assegurat que ell ja té "molt clar" quan han de ser les eleccions, tot i que no ha fet públic el dia. Ha recordat que al gener ja va dir que el govern català no tenia recorregut polític però que es va decidir que allò prioritari era aprovar el pressupost i després, amb el coronavirus, fer front a la pandèmia. Torra ha reconegut que ja fa molts mesos o anys que les estratègies de les forces independentistes són diferents i potser "s'ha aguditzat en els últims temps". Tot i això, ha posat en valor que un dels encerts de l'independentisme ha estat la diversitat.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward