Marc Martínez no es planteja penjar les botes

Un dels capitans dels de la Terra Ferma i un dels jugadors més importants al llarg de la temporada passada en els esquemes de Molo, Marc Martínez, compta ja amb 34 anys a les seves esquenes i, per tant i com és lògic, cada any que passa, el final de la carrera esportiva del barceloní està més a prop.


Tot i això, en un directe d’Instagram amb el responsable de comunicació del Lleida Esportiu, el mateix Marc, deixava ben clar que, ara mateix, retirar-se, no és una opció: Tinc moltes ganes de continuar ajudant. Ho marcarà la meva situació personal i que sigui el cos, o un entrenador que em digui prou i ja no sigui tant important. Ara mateix no m’ho plantejo”.


Cert és però que comença a meditar el seu futur un cop pengi les botes i sembla que pot passar per canviar els terrenys de joc per les banquetes: “M’agradaria entrenar o fer alguna cosa de l’estil. M’estic donant compte que començo a tenir un interès pel que passa dins el joc que abans no tenia”.


Un Marc Martínez, recordem-ho, que encara no ha renovat el seu contracte amb el Lleida Esportiu que expira aquest 30 de juny. Juntament amb ell, fins a 12 jugadors dels de blau es troben en la mateixa situació.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward