L'Institut d'Estudis Ilerdencs destinarà 1,5 milions d'euros a la reactivació de l'activitat cultural a través dels ajuntaments

L'Institut d'Estudis Ilerdencs destinarà 1,5 milions d'euros a la reactivació de l'activitat cultural a través dels ajuntaments. El pla inclou per primera vegada el cinema en l'àmbit rural, les despeses en ensenyaments musicals i les sales de lectura locals.


Els ajuntaments i entitats menors descentralitzades disposaran d'1,2 milions d'euros i els 12 consells comarcals de 242.000. Queden exclosos d'aquest pla l'Ajuntament de Lleida i el Conselh Generau d'Aran per l'especificitat de tots dos ens, amb els quals l'IEI ja manté línies de col·laboració específiques. La distribució dels fons s'ha fet d'acord amb registres oficials vigents, com en el cas dels centres que imparteixen ensenyaments musicals o les sales de cinema, o basant-se en dades demogràfiques.Segons apunten des de l'IEI, els fons s'entregaran als consistoris per avançat per tal de dotar de liquiditat els ens locals.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward