Entitats socials de Lleida creen un recurs per acollir als temporers que dormen al carrer fins que s'activi el pla d'atenció de la Paeria

Entitats socials de Lleida creen un recurs per acollir als temporers que dormen al carrer fins que s'activi el pla d'atenció de la Paeria. Ho han posat en marxa Creu Roja, Arrels Sant Ignasi i Càritas Diocesana, juntament amb membres de la Plataforma Fruita amb Justícia Social.


Tècnics i voluntaris de les tres entitats han posat en marxa aquest espai temporal, que té capacitat per a 10 persones i on els treballadors del camp poden dutxar-se, prendre un refrigeri calent i dormir. També disposa d'una consigna per deixar les pertinences.


Arrels Sant Ignasi ofereix l'espai d'allotjament en locals parroquials, a més de dos tècnics, un que coordinarà l'allotjament i un vetllador per les pernoctacions. Per la seva banda, Càritas Diocesana farà les filiacions que donen accés al servei, la bugaderia i aportarà un mediador. Creu Roja aporta el kit de descans, el kit d'higiene personal, aliments pel sopar i voluntariat per la gestió de l'allotjament. Per últim, membres de la Plataforma informaran els usuaris dels seus drets. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward