USTEC-STEs espera que l'aprovació d'uns nous pressupostos contribueixi a millorar el finançament del sector educatiu

USTEC-STEs espera que l'aprovació d'uns nous pressupostos contribueixi a millorar el finançament del sector educatiu. El sindicat confia que els nous comptes ajudin a revertir la manca de finançament que pateix el sector des de l'època de les retallades.


El portaveu de l'organització a Lleida, Jaume Añé, ha explicat a Ua1 Lleida Ràdio que són conscients que la situació no es pot solucionar d'un dia per l'altre, però esperen que els nous comptes iniciïn el camí de recuperació del finançament. "Venim d'una època dura de retallades i d'infra-finançament, i lluny de revertir-se, aquesta situació es perpetua, amb pressupostos prorrogats des del 2017", apunta Añé, que afegeix que "tenim l'esperança que finalment s'aprovin uns nous comptes per aquest 2020 i comenci el camí de reversió d'aquesta situació". 


Lluitar contra la segregació escolar és un altre dels reptes del col·lectiu docent per al nou any. Per últim, el tercer gran desafiament, segons Añé, és acabar amb els canvis implantats en l'elecció dels directors dels centres educatius. Un fet que, segons USTEC-STEs suposa una "involució democràtica".


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward